Jubileumfeest

Jullie mooiste dag herbeleven...

Wat bijzonder en een feestje is toch altijd weer om de liefde te mogen vieren.

Binnenkort bent u 12,5 jaar, 25 jaar of 40 jaar getrouwd. Of jullie ouders hebben een huwelijksjubileum zoals 50 jaar of zelfs 60 jaar getrouwd te vieren. Maar u weet niet zo goed waar u moeten beginnen of wat er tegenwoordig allemaal mogelijk is? Of u vindt het lastig om het organiseren te combineren met het drukke gezins – / sociale leven wat we tegenwoordig hebben. 
 
Als weddingplanner begrijp ik als geen ander de wens om jubilea te vieren met uw dierbaren. Een 12,5-jarige huwelijksverjaardag, ook bekend als het koperen huwelijks verjaardag, is een belangrijke mijlpaal die erkenning en viering verdient.
 
Het bereiken van de 25-jarige mijlpaal is een heel mooi en liefdevol moment, en een zilveren huwelijksverjaardag viering mag niets minder dan fantastisch zijn. En een 40-jarige huwelijksverjaardag, ook wel een robijnenhuwelijk genoemd, is een getuigenis van een levenslange liefde en inzet.

Maar ook voor uw gouden 50-jarig huwelijksjubileum of zelfs wanneer u de eer heeft om het 60-jarig huwelijksjubileum, het diamanten huwelijk te vieren assisteren wij u graag bij het vinden van de perfecte locatie om uw huwelijks jubileumviering te hosten. Of het nu een intieme bijeenkomst is in een pittoreske tuin, landgoed of een stijlvolle feestzaal, we zorgen ervoor dat de locatie aansluit bij uw visie en uw huwelijkjubileum.

Vier uw bedrijfsmijlpalen met Magnolia Weddingplanner

Magnolia Weddingplanner is niet alleen uw eerste keuze voor huwelijksvieringen, we zijn ook gespecialiseerd in het vieren van bedrijfsverjaardagen. Elk bedrijf heeft een uniek verhaal, waarden en cultuur. We nemen de tijd om uw reis, mijlpalen en aspiraties te begrijpen. Of het nu uw 10e, 25e, 40e of 50e bedrijfsverjaardag is, we creëren een op maat gemaakt evenement dat de identiteit van uw bedrijf weerspiegelt en een blijvende indruk achterlaat bij uw werknemers en klanten.

Wat kunt u van mij verwachten?

Zijn jullie net zo enthousiast als ik? Neem direct contact op voor een vrijblijvend kennismaking gesprek.

Reviews

Joris en Robin Waterloopbos monument Professioneel ceremoniemeester Weddingplanner

“Wij zijn enorm blij dat we gekozen hebben voor een professionele ceremonie meester, zo hebben al onze gasten onbezorgd kunnen genieten en wij ook! Heel blij met de hulp en tips vooraf, bij vragen altijd snel antwoord gekregen. Op onze trouwdag zelf merkten wij pas echt wat Janneke allemaal voor ons deed, wij hoefden ons nergens zorgen om te maken alles werd geregeld door Janneke. Zonder Janneke weten wij niet of we wel zo’n perfecte dag zouden hebben gehad. Janneke bedankt!”

Robin en Joris Nijholt van den Bosch

Fotoshoot Vincent & Soraya Down Under, Nieuwegein Professioneel ceremoniemeester Weddingplanner

“Wij wensen iedereen een Janneke toe! Wij zijn heel blij dat wij Janneke hadden gekozen als ceremoniemeester. Onze bruiloft was een dag waar wij onbezorgd hebben kunnen genieten, ze heeft ons ook heel fijn geholpen, ook met de voorbereidingen. Wij hebben niemand van de familie/vrienden hoeven vragen om deze zware taak op zich te nemen, iedereen heeft zo de hele dag kunnen genieten.”

Vincent en Soraya van Leuffen

Fotoshoot Gijs & Petra Amsterdam Professioneel Ceremoniemeester

“Janneke heeft heel fijn meegedacht met onze coronaproof bruiloft en ons op de dag zelf geholpen als aanspreekpunt voor onze leveranciers. Ze is georganiseerd en enthousiast. Fijn om haar als ceremoniemeester te hebben.”

Petra en Gijs

Contactformulier

Ik ben heel benieuwd naar jullie liefdesverhaal
en hoe we samen jullie mooiste dag kunnen gaan organiseren. 

Zullen we samen thee drinken om vrijblijvend met elkaar kennis te maken?
Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Scroll naar boven