Over Magnolia

Wie is het gezicht achter Magnolia weddingplanner?

Wie is het gezicht achter Magnolia Weddingplanner?

Dat ben ik, Janneke Vermaas – van der Spek. Sinds 2002 samen en sinds 2009 getrouwd met Kees en de trotste mama van onze dochters Marit en Ninthe.

Ik hou er altijd heel erg van om van alles te organiseren, zoals feesten en evenementen. En heb van mijn hobby mijn beroep gemaakt. Nadat ik al jaren in de transport als planner en teamleider heb gewerkt, heb ik mijn hart gevolgd en ben ik gestart als weddingplanner. Ik ben namelijk heel graag die spin in het web die jullie bij de hand neemt zodat jullie onbezorgd kunnen genieten van jullie mooiste dag. Want wat is er mooier dan de liefde te vieren. Ik kan daar oprecht enorm van genieten! Met mijn netwerk aan de mooiste en leukste leveranciers heb ik altijd jullie complete droombruiloft in mijn portfolio. En zit jullie ideale plek er nog niet tussen, zorg ik dat die erbij komt!
 

Waarom “Magnolia Weddingplanner”?

Toen ik mijn bedrijf als Weddingplanner startte, zocht ik een mooie en toepasselijke naam. Door een Netflix serie werd ik geïnspireerd. 
De betekenis van de bloem Magnolia staat voor het begin van de lente of kan je lezen als begin van het huwelijk. Ook staat hij voor trouw en idealisme. Ik vind dit echt perfect bij het huwelijk passen. 
 
Naast het organiseren van jullie droombruiloft of huwelijksjubileum, ben ik vaak buiten te vinden voor een heerlijke wandeling of om te sporten. Thuis sta ik graag in de keuken om iets lekkers te bakken voor bij een heerlijk kopje thee.
 

Mijn doel is om met al jullie ingrediënten, jullie droombruiloft of feest te “bakken”.

Willen jullie weten wat ik voor jullie kan betekenen, neem even een kijkje bij mijn diensten of neem gelijk contact met mij op op voor een gezellig kopje thee.

Reviews

Joris en Robin Waterloopbos monument Professioneel ceremoniemeester Weddingplanner

“Wij zijn enorm blij dat we gekozen hebben voor een professionele ceremonie meester, zo hebben al onze gasten onbezorgd kunnen genieten en wij ook! Heel blij met de hulp en tips vooraf, bij vragen altijd snel antwoord gekregen. Op onze trouwdag zelf merkten wij pas echt wat Janneke allemaal voor ons deed, wij hoefden ons nergens zorgen om te maken alles werd geregeld door Janneke. Zonder Janneke weten wij niet of we wel zo’n perfecte dag zouden hebben gehad. Janneke bedankt!”

Robin en Joris Nijholt van den Bosch

Fotoshoot Vincent & Soraya Down Under, Nieuwegein Professioneel ceremoniemeester Weddingplanner

“Wij wensen iedereen een Janneke toe! Wij zijn heel blij dat wij Janneke hadden gekozen als ceremoniemeester. Onze bruiloft was een dag waar wij onbezorgd hebben kunnen genieten, ze heeft ons ook heel fijn geholpen, ook met de voorbereidingen. Wij hebben niemand van de familie/vrienden hoeven vragen om deze zware taak op zich te nemen, iedereen heeft zo de hele dag kunnen genieten.”

Vincent en Soraya van Leuffen

Fotoshoot Gijs & Petra Amsterdam Professioneel Ceremoniemeester

“Janneke heeft heel fijn meegedacht met onze coronaproof bruiloft en ons op de dag zelf geholpen als aanspreekpunt voor onze leveranciers. Ze is georganiseerd en enthousiast. Fijn om haar als ceremoniemeester te hebben.”

Petra en Gijs

Contactformulier

Ik ben heel benieuwd naar jullie liefdesverhaal
en hoe we samen jullie mooiste dag kunnen gaan organiseren. 

Zullen we samen thee drinken om vrijblijvend met elkaar kennis te maken?
Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Scroll naar boven