Planning & advies

De tips en tricks...

Ik help jullie graag!

Een huwelijksdag is een van de mooiste dagen van je leven en verdient daarom de nodige aandacht en zorgvuldige planning. Bij Magnolia Weddingplanner begrijpen we dat het organiseren van een huwelijk een enorme onderneming kan zijn.

Daarom hebben we enkele tips en adviezen samengesteld om het proces zo soepel en aangenaam mogelijk te maken

1. Begin op tijd met plannen

Ideaal is zo’n 12 tot 18 maanden van te voren te beginnen. Zo ervaar je het minste stress en heb je genoeg tijd om alles op tijd te regelen.

2. Verzamel en organiseer je ideeën

Ga helemaal los op Instagram en op Pinterest. Zet alles erop wat je wilt. Dan ga je strepen en aanpassen naar jullie budget.

3. Onderzoek trouwlocaties

Wat voor locatie willen jullie, een kasteel of een beachbar. Het zegt veel over de rest van de dag. Locaties houden vaak open dag en tijdens de Open Top Trouwlocatie kunnen jullie op verschillende trouwlocaties zonder afspraak langs komen.

4. Het opstellen van een gastenlijst

Wie kan er niet ontbreken op jullie bruiloft maar bij wie denk je…ach het hoeft niet perse. Hoe meer personen hoe groter de locatie maar ook hoe groter het budget voor jullie droombruiloft moet zijn.

5. Wees creatief met je budget

Wil je perse die ene locatie of perse alle familie, vrienden, collega en kennissen mee laten vieren van jullie bruiloft. Maar is jullie budget niet zo groot dat alles mogelijk is. Wees creatief. Kijk of je bij iemand met een grote tuin daar de bruiloft mag vieren of iemand met een grote loods. Of pas je plan aan want je wilt heel graag bij die droomlocatie jullie huwelijk vieren. Zorg ervoor dat je niet failliet de huwelijksnacht ingaat.

6. Maak ook een feest van het plannen

Het is vaak allemaal al stressvol genoeg. Probeer af en toe tijd vrij te maken voor elkaar en even niet aan de bruiloft te denken. Zorg dat het plannen een feestje blijft want alleen dan kan je onbezorgd genieten van jullie droombruiloft.
Het plannen van een huwelijk kan een uitdagende maar ook een leuke en fantastische ervaring zijn. Door op tijd te beginnen, je ideeën te organiseren, locaties te onderzoeken, bedenken wat jullie belangrijk vinden, een menu te bedenken dat jullie beiden kunnen waarderen, creatief te zijn met je budget, te ontspannen voor de grote dag en vooral te genieten van de dag zelf, ben je verzekerd van een onvergetelijke ervaring.
Kunnen jullie na deze tips nog wel wat extra persoonlijk advies gebruiken? Bij Magnolia Weddingplanner staan we klaar om je te ondersteunen bij elke stap in het proces naar die grote dag. Neem vandaag nog contact met mij op en na 2uur is de stress weg en  kunnen jullie weer verder met de planning van jullie droomhuwelijk!

Reviews

Joris en Robin Waterloopbos monument Professioneel ceremoniemeester Weddingplanner

“Wij zijn enorm blij dat we gekozen hebben voor een professionele ceremonie meester, zo hebben al onze gasten onbezorgd kunnen genieten en wij ook! Heel blij met de hulp en tips vooraf, bij vragen altijd snel antwoord gekregen. Op onze trouwdag zelf merkten wij pas echt wat Janneke allemaal voor ons deed, wij hoefden ons nergens zorgen om te maken alles werd geregeld door Janneke. Zonder Janneke weten wij niet of we wel zo’n perfecte dag zouden hebben gehad. Janneke bedankt!”

Robin en Joris Nijholt van den Bosch

Fotoshoot Vincent & Soraya Down Under, Nieuwegein Professioneel ceremoniemeester Weddingplanner

“Wij wensen iedereen een Janneke toe! Wij zijn heel blij dat wij Janneke hadden gekozen als ceremoniemeester. Onze bruiloft was een dag waar wij onbezorgd hebben kunnen genieten, ze heeft ons ook heel fijn geholpen, ook met de voorbereidingen. Wij hebben niemand van de familie/vrienden hoeven vragen om deze zware taak op zich te nemen, iedereen heeft zo de hele dag kunnen genieten.”

Vincent en Soraya van Leuffen

Fotoshoot Gijs & Petra Amsterdam Professioneel Ceremoniemeester

“Janneke heeft heel fijn meegedacht met onze coronaproof bruiloft en ons op de dag zelf geholpen als aanspreekpunt voor onze leveranciers. Ze is georganiseerd en enthousiast. Fijn om haar als ceremoniemeester te hebben.”

Petra en Gijs

Contactformulier

Ik ben heel benieuwd naar jullie liefdesverhaal
en hoe we samen jullie mooiste dag kunnen gaan organiseren. 

Zullen we samen thee drinken om vrijblijvend met elkaar kennis te maken?
Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Scroll naar boven