Weddingplanner van A tot Z

met alles erop en eraan...

Jullie gaan trouwen! Wat super leuk! Gefeliciteerd!

In een wereld waar alles mogelijk is en waar we allemaal streven naar perfectie, kan de planning van een bruiloft snel veranderen van een spannend avontuur naar een stressvolle en overweldigende taak. Van locaties tot bloemenarrangementen van menu’s en muziekkeuzes tot styling.  Daardoor is gemakkelijk om je overweldigd te voelen door de eindeloze details die samenkomen om de perfecte huwelijksdag te creëren. 

In de provincie Flevoland, bekend om zijn unieke landschappen en verrassende trouwlocaties, heeft Magnolia Weddingplanner zich op de kaart gezet als een uitzonderlijke dienstverlener in de trouwbranche. 

Met een diepgaande kennis van de regio en een uitgebreid netwerk van betrouwbare leveranciers, biedt Magnolia Weddingplanner een superieure service voor koppels die op zoek zijn naar een onvergetelijke huwelijkservaring. 

Dit betekent niet dat ik aan Flevoland ben gebonden. Inmiddels heb ik als, Magnolia Weddingplanner, talloze koppels mogen begeleiden op trouwerijen in alle provincies, behalve de provincie Zeeland, deze staat nog op mijn lijstje. Door mijn ervaring en het continue opdoen van nieuwe contacten, heb ik een steeds groter beeld van wat er allemaal mogelijk is op gebied van bruiloften. 

Als professioneel  weddingplanner kan ik bij bijna elk aspect van de bruiloftsplanning helpen. Dit omvat het vinden en boeken van de locatie, het coördineren van leveranciers, het bijhouden van het budget, het maken van de gastenlijst en zitplaatsen seating voor ceremonie en of diner, het helpen met juridische documenten en vergunningen, en het coördineren als professioneel ceremoniemeester van de dag zelf.
 

Een zorgeloze bruiloft

Magnolia Weddingplanner helpt bij het creëren van het algemene concept of thema van de bruiloft. Zoals kleurenschema’s, decorstijlen, bloemkeuzes en meer. Ik help jullie visie tot leven te brengen en zorg ervoor dat elk detail naadloos in het grotere plaatje past. 

Op de dag van de bruiloft ben ik zelf, als professioneel ceremoniemeester aanwezig om ervoor te zorgen dat alles soepel verloopt. Ik los eventuele problemen op die zich voordoen, coördineren de leveranciers, begeleiden de gasten en zorgen ervoor dat de dag precies volgens plan verloopt. 

Door de samenwerking met Magnolia Weddingplanner ben je verzekerd van een vlekkeloze, zorgeloze ervaring, van de eerste planningssessie tot de laatste dans van de avond. Met haar grondige kennis van de beste trouwlocaties in Flevoland en haar uitgebreide netwerk van betrouwbare partners, zijn ze ideaal gepositioneerd om je te helpen bij het realiseren van je droomhuwelijk. In Flevoland en door heel Nederland. 
Samen gaan we er voor zorgen dat jullie onbezorgd kunnen genieten van de bruiloft voorbereidingen en jullie mooiste dag.

Wat kunnen jullie o.a. van mij als weddingplanner verwachten?

Zijn jullie net zo enthousiast als ik? Neem direct contact op voor een vrijblijvend kennismaking gesprek.

Reviews

Joris en Robin Waterloopbos monument Professioneel ceremoniemeester Weddingplanner

“Wij zijn enorm blij dat we gekozen hebben voor een professionele ceremonie meester, zo hebben al onze gasten onbezorgd kunnen genieten en wij ook! Heel blij met de hulp en tips vooraf, bij vragen altijd snel antwoord gekregen. Op onze trouwdag zelf merkten wij pas echt wat Janneke allemaal voor ons deed, wij hoefden ons nergens zorgen om te maken alles werd geregeld door Janneke. Zonder Janneke weten wij niet of we wel zo’n perfecte dag zouden hebben gehad. Janneke bedankt!”

Robin en Joris Nijholt van den Bosch

Fotoshoot Vincent & Soraya Down Under, Nieuwegein Professioneel ceremoniemeester Weddingplanner

“Wij wensen iedereen een Janneke toe! Wij zijn heel blij dat wij Janneke hadden gekozen als ceremoniemeester. Onze bruiloft was een dag waar wij onbezorgd hebben kunnen genieten, ze heeft ons ook heel fijn geholpen, ook met de voorbereidingen. Wij hebben niemand van de familie/vrienden hoeven vragen om deze zware taak op zich te nemen, iedereen heeft zo de hele dag kunnen genieten.”

Vincent en Soraya van Leuffen

Fotoshoot Gijs & Petra Amsterdam Professioneel Ceremoniemeester

“Janneke heeft heel fijn meegedacht met onze coronaproof bruiloft en ons op de dag zelf geholpen als aanspreekpunt voor onze leveranciers. Ze is georganiseerd en enthousiast. Fijn om haar als ceremoniemeester te hebben.”

Petra en Gijs

Contactformulier

Ik ben heel benieuwd naar jullie liefdesverhaal
en hoe we samen jullie mooiste dag kunnen gaan organiseren. 

Zullen we samen thee drinken om vrijblijvend met elkaar kennis te maken?
Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Scroll naar boven