Ceremoniemeester

Heel veel zelf en een beetje samen...

Gefeliciteerd met jullie voorgenomen huwelijk!

Een ceremoniemeester is een onmisbare persoon op een huwelijk. Hij of zij zorgt ervoor dat alles volgens plan verloopt en dat de bruid en bruidegom zich geen zorgen hoeven te maken over de praktische zaken. Vaak worden hier de beste vrienden of broers- zussen voor gevraagd. Maar die allerbeste vrienden of broer – zus willen jullie ook optimaal laten genieten van jullie bruiloft. Ik help jullie met alle liefde als professioneel ceremoniemeester op jullie huwelijk.

Wat kunnen jullie van mij verwachten als professioneel ceremoniemeester?

Jullie organiseren zelf jullie bruiloft. Ik sta op de achtergrond jullie bij voor raad en daad. Maak ik een compleet draaiboek met alles details van jullie bruiloft. En vanaf ongeveer 2 maanden voor de bruiloft neem ik het contact met jullie zorgvuldig uitgezochte leveranciers zoals de DJ/ band, fotograaf, trouwambtenaar, cateraar en jullie trouwlocatie van jullie over. Natuurlijk kunnen ook jullie gasten bij mij terecht. Op jullie mooiste dag ben het aanspreekpunt voor jullie leveranciers en gasten. En uiteraard zorg ik dat het jullie aan niets ontbreekt. Als ceremoniemeester verwelkom ik de gasten, introduceert het bruidspaar kondigt verschillende delen van de bruiloft aan, zoals de ceremonie, speeches, eerste dans en het aansnijden van de bruidstaart. 
Weet een gast even niet wat de bedoeling is, ik wijs ze de weg. En die speeches en acts die jullie voorgeschoteld krijgen, leid ik in goede banen. Samen zorgen we ervoor dat jullie onbezorgd kunnen genieten!  Als er zich onverwachte situaties voordoen, zoals vertragingen of technische problemen, is de ceremoniemeester in staat om snel en discreet oplossingen te vinden. Ik houd rust en zorg ervoor dat de bruiloft soepel verloopt, zelfs als er hobbels op de weg zijn. 
Een professioneel ceremoniemeester is dus een onmisbare persoon op een huwelijk. Ik neem veel werk uit handen van het bruidspaar en zorgt ervoor dat jullie en de gasten optimaal en onbezorgd kunnen genieten van jullie grote dag.

Wat kunnen jullie van mij verwachten als ceremoniemeester?

Zijn jullie net zo enthousiast als ik? Neem direct contact op voor een vrijblijvend kennismaking gesprek.

Reviews

Joris en Robin Waterloopbos monument Professioneel ceremoniemeester Weddingplanner

“Wij zijn enorm blij dat we gekozen hebben voor een professionele ceremonie meester, zo hebben al onze gasten onbezorgd kunnen genieten en wij ook! Heel blij met de hulp en tips vooraf, bij vragen altijd snel antwoord gekregen. Op onze trouwdag zelf merkten wij pas echt wat Janneke allemaal voor ons deed, wij hoefden ons nergens zorgen om te maken alles werd geregeld door Janneke. Zonder Janneke weten wij niet of we wel zo’n perfecte dag zouden hebben gehad. Janneke bedankt!”

Robin en Joris Nijholt van den Bosch

Fotoshoot Vincent & Soraya Down Under, Nieuwegein Professioneel ceremoniemeester Weddingplanner

“Wij wensen iedereen een Janneke toe! Wij zijn heel blij dat wij Janneke hadden gekozen als ceremoniemeester. Onze bruiloft was een dag waar wij onbezorgd hebben kunnen genieten, ze heeft ons ook heel fijn geholpen, ook met de voorbereidingen. Wij hebben niemand van de familie/vrienden hoeven vragen om deze zware taak op zich te nemen, iedereen heeft zo de hele dag kunnen genieten.”

Vincent en Soraya van Leuffen

Fotoshoot Gijs & Petra Amsterdam Professioneel Ceremoniemeester

“Janneke heeft heel fijn meegedacht met onze coronaproof bruiloft en ons op de dag zelf geholpen als aanspreekpunt voor onze leveranciers. Ze is georganiseerd en enthousiast. Fijn om haar als ceremoniemeester te hebben.”

Petra en Gijs

Contactformulier

Ik ben heel benieuwd naar jullie liefdesverhaal
en hoe we samen jullie mooiste dag kunnen gaan organiseren. 

Zullen we samen thee drinken om vrijblijvend met elkaar kennis te maken?
Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Scroll naar boven