Logo Magnolia Weddingplanner

Stappenplan bruiloft

De grote vraag is gesteld tijdens dat waanzinnige perfecte aanzoek… of jullie hebben praktisch gewoon de agenda gepakt.

In ieder geval; Jullie gaan de mooiste dag van je leven organiseren.

Maar waar begin je en wat is er allemaal mogelijk. In deze blog wil ik jullie meenemen in het stappenplan waardoor je alle stappen in de “goede” volgorde regelt en zo onbezorgd naar jullie mooiste dag kan toeleven. En bovenal! Onbezorgd van jullie mooiste dag kunnen genieten.

Goede volgorde

De goede volgorde is natuurlijk een wat groot woord. Hoe graag je ook gelijk met je jurk uitzoeken begint, helemaal logisch natuurlijk, je droomt er al jaren van, heel handig is het niet. Window shoppen mag natuurlijk altijd 😊

Bepaal allereerste jullie datum. Dit kan een random datum zijn maar hoe bijzonder is het als de datum waarop jullie je bruiloft vieren een speciale betekenis heeft. Daarna bepaal je een budget voor jullie mooiste dag.

Want straks vind je die droomjurk maar past hij helemaal niet in jullie budget. Of kan hij niet meer op tijd geleverd worden. Dat zou echt vreselijk naar zijn. Zo ook voor jullie ideale trouw- feestlocatie.

Willen jullie een professionele weddingplanner en of ceremoniemeester? Ik weet nog iemand die samen met jullie voor een onbezorgde dag wil zorgen… 😊

Checklist Bruiloftplanning Magnolia Weddingplanner

Alles zelf doen

Is jullie budget niet zo groot of vind je net als de meeste weddingplanners organiseren fantastisch, dan geeft een weddingplanner met alle liefde in een adviesgesprek heel veel tips en tricks waar jullie op moeten letten of rekening mee houden tijdens de voorbereiding van jullie dag. Bij het organiseren van een bruiloft komt veel meer kijken dan je van tevoren had bedacht.

Korte Tijdsplanning

Nu zou je kunnen denken, oh maar ik trouw al over een paar maanden, of zoals ik zelf 8 weken later… Zelfs dan is er nog van alles mogelijk, alleen heb je dan kans dat die locatie of fotograaf die jullie zo graag willen niet meer beschikbaar is. Ook qua bruidskleding moet je er dan rekening mee houden dat je een jurk hebt die op voorraad is bij de winkel.

Dus geen paniek maar onbezorgd genieten van jullie mooiste dag doe je met een Bruiloft Stappenplan. De stappen neem je wat sneller op elkaar maar zo heb je wel een mooie leidraad, zodat je niks vergeet.

Stappenplan

Op internet staan heel veel stappenplannen hoe en welke stappen te maken bij de voorbereiding. Uiteraard heb ik ook een stappenplan dat jullie als leidraad mogen gebruiken.

Wil jij ook dat stappenplan ontvangen?? Vraag hem hier aan! Als je jullie trouwdatum aangeeft, zal ik hem personaliseren voor jullie.

In de komende blogs zal ik jullie stap voor stap meenemen in het stappenplan.

Met al die tips en tricks wordt het absoluut jullie droombruiloft.

Samen zorgen we ervoor dat jullie onbezorgd kunnen genieten van jullie mooiste dag.

Scroll naar boven