Logo Magnolia Weddingplanner

Live Muziek

Live muziek

Live Muziek tijdens jullie bruiloft. Wat een aanvulling voor jullie ceremonie.

Tijdens het bruiloftsfeest hebben jullie zeker een band of DJ, net wat jullie voorkeur heeft en welke sfeer jullie willen creëren. Maar tijdens de ceremonie of bij de borrel na de huwelijksceremonie geeft het ook zoveel sfeer, precies zoals als bij jullie past.

Zoals met alles voor jullie bruiloft, kunnen jullie hier alle kanten mee op. Hebben jullie een elegante klassieke bruiloft, kies dan voor een mooi ensemble.

Hebben jullie hier helemaal niks mee en willen jullie meer popmuziek, dan kunnen jullie ook heel goed kiezen voor een zangeres met piano of een duo met gitaar.

Houd het tijdens de ceremonie wel rustig/ akoestisch qua muziek.

Helemaal los gaan we s’avonds wel met het feest.

Als jullie weten wat voor muziek jullie willen tijdens de ceremonie, zetten jullie je favoriete muziek en of liedjes op een rijtje. Zo kunnen jullie met de muziekkanten overleggen op welk moment wel lied wordt gespeeld.

Vaak is dat tijdens de binnenkomst van jullie beiden. Jullie kunnen uiteraard samen binnenkomen maar wanneer jullie elkaar nog niet gezien hebben…kan de bruidegom op zijn favoriete liedje zijn entree maken en de bruid met dan wel haar vader of iemand die haar weggeeft op haar favoriete muziek. Dit kunnen twee verschillende liedjes zijn, jullie eigen favoriet. Hoe tof als bv een hardrock nummer of een echte hardstyle ineens akoestisch wordt gespeeld. Verrassing bij de gasten alom.

Als jullie zelf de trouwgelofte uitspreken is het heel mooi om instrumentale muziek heel zacht te hebben spelen om nadat jullie ze hebben uitgesproken over te gaan in een mooi lied.

Tijdens het tekenen is het ook heel fijn om een lied te horen. Dit is namelijk een soort van zogenaamd “dood” maar wel heel belangrijk moment tijdens de ceremonie voor de gasten.

Uiteraard wanneer jullie de trouwceremonie verlaten op weg naar de borrel gaan we er natuurlijk met een knaller uit om gelijk de toon te zetten voor het proostmoment.

Als jullie een zelfstandig trouwambtenaar hebben tijdens jullie ceremonie zal in 95% van de gevallen de muziekkanten en de trouwambtenaar contact met elkaar opnemen om de ceremonie af te stemmen zodat het een compleet en perfect plaatje wordt.

Wanneer jullie een kleine intieme huwelijksceremonie hebben op het gemeentehuis en een uitgebreidere kerkelijke inzegening is daar juist het moment om live muziek te gebruiken. Natuurlijk kunnen jullie voor het orgel of de piano uit de kerk voor de begeleiding van de liederen gaan, maar wanneer het mogelijk is hebben jullie ook hier een legio aan mogelijkheden om live muziek tijdens de dienst te laten horen. Ook hier kunnen jullie het zo gek maken zoals jullie zelf willen. Hebben jullie een evangelische dienst, dan kan je eventueel de band van de gemeente vragen of een gospel groep. Hebben jullie een reformatorische gemeente waar je geen band tijdens de dienst mogelijk is, maar wel een zangeres met piano of gitaar. Doe het zeker! Het geeft zoveel sfeer aan jullie bruiloft.

Natuurlijk kan ik jullie helpen om precies die muziekkanten te vinden die perfect bij jullie ceremonie passen.

Zodat jullie alleen maar onbezorgd hoeven te genieten!


Liefs Janneke 🌺


Fotocredits: Stockphoto & Sealed Music

Sealed Music. Christelijke Live muziek op je bruiloft
Scroll naar boven